[[[Sport TV<<<]]@@] Partizani Valmieras drejtpërdrejt falas 17 gusht 2023
19 minuta më parë — 7 orë më parë — [[[TV]@@]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 1Është e rëndësishme të dini të ruani reputacionin e një personi që ...
24 dhe 29 vjeç shqiptarët akuzohen për tregti dhe zotërim droge në fshatin Limito. Identiteti i tyre nuk dihet ende nga mediat për shkak të... Në lidhje me... Pas të mërkurës, nis vala tjetër e të nxehtit 14:31 Java ka nisur e kthjellët, por mesdita deri të mërkurën pritet të sjellë vranësira. paraprakisht shkak dyshohet nga shpërthimi i gazit. Sipas burimeve, minatorët e plagosur kanë pësuar djegie të rënda të gradës së tretë. Si... U largua nga shtëpia, 18-vjeçarja e humbur prej 5 ditësh 10:49 Largohet nga banesa pa asnjë gjurmë një vajzë 18-vjeçare.
Vodhën biznesin në Tiranë, pranga dy autorëve 09:06 Tiranë/Vijon puna për goditjen e veprimtarisë kriminale në fushën e vjedhjes së pronës dhe pasurisë. Finalizohet nga Komisariati i Policisë Nr. 6, operacioni policor i koduar “Breake”. Vodhën një shumë parash dhe sende me vlerë, në një biznes në zonën... Moti për sot, temperaturat shkojnë deri në 36 gradë 08:15 Masat ajrore të qëndrueshme do të përfshijnë vendin tonë duke sjellë mbizotërim të kthjellimeve në një pjesë të mirë të territorit gjatë orëve të paradites.
Ajo nuk ka ndarë më shumë detaje, as nga data e publikimit e as se... Emrat 14:04 TEPELENË- Dy mjete janë përfshirë në një aksident në aksin rrugor Tepelenë-Gjirokastër, e si pasojë 4 persona kanë mbetur të lënduar. Aksidenti ndodhi pasi mjeti “Renault” me drejtues Josif Zoton u përplas me mjetin “Mercedez Benz” me drejtues Konstandin Dhimitri... Momenti kur 30-vjeçari në Durrës vjedh makinën luksoze 13:47 Një 30-vjeçar është vënë në pranga ditën e sotme, si i dyshuar për grabitjen e një makine në qytetin e Durrësit.
[[[Sporti##]]===] Partizani Valmieras drejtpërdrejt live 17 4 orë më parë — Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 10 gusht 2023. Fitues i disa çmimeve për regjinëAtlètic Club Escaldes vs FK Partizani live
GVHR's Freak Friday Discussion Group | Grand Valley Horse R [Falas]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 12 gusht 2023 A do të Kampionët e Shqipërisë triumfuan 1-2 përballë Valmieras në takimin e parë
Riga FC II vs Valmieras FK II Rezultati drejtpërdrejt - AiScore 17 qer 2022 — Riga FC II vs Valmieras FK II në Latvian 1.Liga në 2022/06/17, Merrni rezultatin falas për jetën, Ndeshjen më të fundit të
[TV<<<] Partizani Tiranë Valmieras drejtpërdrejt falas 17.08 ysainc.org ysainc.org 8 orë më parë — 8 orë më parë ) Europa Dukagjini drejtpërdrejt 20 korrik 2023 ( (TV! ) Escaldes Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 25 (Futbolli) BATE
Nuk do të jetë një sfidë e thjeshtë për të kuqtë, pasi kundërshtarët që kanë përballë kanë dhuruar rezultate interesante në arenën ndërkombëtare në këtë sezon, edhe pse kanë larguar lojtarë të rëndësishëm në javët e fundit duke i shitur, apo edhe se nuk po kalojnë një moment të mirë në kampionat ku janë shumë larg luftës për titull. Ndeshja e parë në fushën e letonezëve do të zhvillohet të enjten e 10 gushtit, me startin në orën 19:00. Ashtu si për ndeshjet e tjera të të kuqve në këtë sezon në Europë, do të jetë përsëri televizioni MCN ai që do të transmetojë drejtpërdrejt sfidën për teleshikuesit shqiptarë. (sport tv===) Valmieras Partizani Tiranë drejtpërdrejt 10/08 ((TV DREJTPËRDREJT-)) Valmieras Partizani shiko live 10 gushValmiera FC vs Partizani Tirana Live Stream Valmieras Partizani drejtpërdrejt falas 10GVHR's Freak Friday Discussion Group | Grand Valley Horse R [Falas]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 12 gusht 2023 A do të Kampionët e Shqipërisë triumfuan 1-2 përballë Valmieras në takimin e parë(((Falas**))) Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejt 7 ditë më parë — (Falas**))) Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 10 gusht 2023 (Sporti) Ballkani Ludogorets drejtpërdrejt falas 11 korrikI ndjeri ishte dënuar për vjedhje dhe kultivim të lëndëve narkotike.
Policia ka sqaruar gjithashtu se e moshuara ishte... Të shtëna me armë zjarri në Prishtinë 16:41 Rreth orës 13:00 në rrugën rrugën “Xhevë Lladrovci” në Prishtinë ka pasur të shtëna me armë zjarri. Policia e Kosovës konfirmon se nuk ka persona të lënduar, ndërsa i dyshuari është në kërkim të policisë. Lajmin e konfirmoi për mediat... Pogradec/ Gjendet i mbytur në rezervuar 60-vjeçari, çfarë dyshohet 16:27 Një 60-vjeçar është gjetur i mbytur në rezervuarin e fshatit Grabovicë në Pogradec. Zjarret në Hawaii/ 89 të vdekur 09:01 Të paktën 89 njerëz kanë vdekur nga zjarret në ishullin Hawaii, një numër i madh që ka tërhequr kritika për mënyrën se si autoritetet trajtuan një nga fatkeqësitë natyrore më të këqija në historinë e fundit të arkipelagut amerikan. Të...
Vogëlushi, i cili antropologët vlerësojnë se ishte midis 5 dhe 7 vjeç, u gjet brenda një varri të... Përmbyset një automjet në aksin Elbasan-Librazhd 21:28 Rreth orës 19:30, në aksin rrugor Librazhd-Elbasan, automjeti tip "Volkswagen", që drejtohej nga E. S., 25 vjeç, banues në Librazhd, si pasojë e humbjes së kontrollit mbi drejtimin e automjetit nga drejtuesi, automjeti ka dalë nga rruga dhe është përmbysur.... Përmes disa fotove të postuara në “Instagram”, modelja tregon se ndodhet në një studio muzikore.
(((TV-))) Partizani Valmieras drejtpërdrejt falas 17 gusht 2 50 minuta më parë — (TV-))) Partizani Valmieras drejtpërdrejt falas 17 gusht 2023 9 gush 2023 — Partizani ditën e nesërme në mbrëmje do të luajë ndaj