((TV!!)) Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17.08.2023
7 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT>>>>] Partizani Tiranë Valmieras 2022 17/08/2023 1 orë më parë — 10 orë më parë — Escaldes Partizani transmetim i ...
Të gjitha sjelljet që nuk janë… Sillet në të njëjtën mënyrë si Skënderbeu, Solskjaeri punëson psikolog për… Manchester United ndodhet në vendin e pestë në “Premier League”, ndërsa përgjatë kësaj kohe ka kaluar shumë… Javë angleze për futbollin e Superiores, kryendeshja e “Air Albania” spikat mbi të… Në futbollin e Superiores kemi një javë “angleze” të futbollit nisur nga ngjeshja e kalendarit. Pas dy ndeshjeve të… Tifozët e Skënderbeut me banderolën kundër Partizanit: Profesioni i së shkuarës… Jan 21, 2020 Skënderbeu ka arritur të fitojë me rezultatin 3-2 ndaj Partizanit, në ndeshjen që dhurojë shumë spektakël, gola dhe… Ndryshohet vetëm një paragraf, Libohova tregon zhgënjimin nga ligji i ri i sportit Ligji i ri i sportit ka sjellë vetëm ndryshimin e një paragrafi të një ligji ekzistent që nga viti 1994, i cili ka… Intervistat/ Bregu flet si “vlonjat”: Golat ndaj Partizanit? Asgjë… Dy ndeshjet e radhës të Superiores janë mbyllur atje ku Skënderbeu dhe Laçi kanë fituar takimet e tyre përkatësisht… Intervistat/ Daja e ka me gjykimin: Shihni moviolat e Skënderbeut! 1 rast në favor… Intervistat/ Martini pas humbjes me Laçin: Nxorrëm mësime, Superiorja më mirë të… Intervistat/ Sormani flet pas humbjes: Sikur Telushi ta shënonte penalltinë, për… Intervistat pas ndeshjes/ Cungu: Duhej të reagonim pas humbjes me Tiranës, tani… Debutim më të keq nuk mund të kishte Sormani, te Skënderbeu-Partizani ndodh… Skënderbeu-Partizani 3-1 (Bitri aut' 43', Krasniqi 45'+1', Bregu 83'/ Telushi p 8', Trashi 92') Një debutim… VIDEO/ Ndalet Teuta e Martinit, Turkaj i jep fitoren e parë Laçit në 2020-ën Teuta ka dështur të marrë sot fitoren e parë për vitin 2020 në Superiore.
[[LIVE SPORT@@]>] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërd [TV DREJTPËRDREJT]==]] Valmieras Partizani 2022 10 gusht 2023 [5] In 2017 the team's best scorers were Alvis Dubovs and Niks Savaļnieks, helping
[HD LIVE>>>] Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 6 ditë më parë — [TRANSMETO-][[] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 12 gusht 2023 (SPORT TV>>>) Valmieras Partizani shiko live 10 gusht
[[[SPORT TV==]###]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt 12 g Partizani po përgatitet për ndeshjen e parë të turit të dytë të[[[SOT<<<]=]] Vllaznia Budućnost Podgorica transmetim i drej [[TRANSMETIM I
[Transmetim televiziv!] Partizani Valmieras drejtpërdrejt li | Group 9 gush 2023 — [Shikoni]]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 10 gusht 2023 07. 202 BATE Borisov Partizani Tiranë drejtpërdrejt
ArchivesDisiplina/ Skënderbeu e pëson nga tifozët, Dovedan duhet të lërë stolin për dy… Jan 23, 2020 0 Java e parë e Superiores për vitin 2020 u luajt ditën e martë dhe të mërkurë, por polemikat kanë qenë prezente në… Luftëtari përballet me largimin e radhës, sulmuesi titullar i jep fund qendrimit… Realdo Fili i ka dhënë zyrtarisht fund aventurës së tij me skuadrën e Luftëtarit. Sulmuesi fierak kërkoi largimin… Trajneri të Luftëtarit nuk i harrohet goli ndaj Kukësit: Të dorëzojnë bilbilin, … Luftëtari ka bërë një ndeshje mjaft të mirë ditën e djeshme kundër Kukësit udhëqehës, që këtë vit synon titullin… Zyrtare/ Dinamo shfrytëzon në maksimum merkaton, sjell në Tiranë ish-lojtarin e… Dinamo vazhdon të jetë shumë aktive në këtë merkato dimërore, duke përforcuar dita ditës skuadrën me lojtarë të… Tirana kërkon ndihmë për 100-vjetorin: Do të sjellim logon zyrtare, festa kulmon… Një vit i veçantë është ky për Tiranën, pasi bëhet fjalë për 100-vjetorin e kësaj skuadre.
((tv drejtpërdrejt-)) Partizani Valmieras 2022 17/08/2023 [] [SPORT TV==]###]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt 12 gusht 2023 Për të analizuar (SPORT TV>>>) Valmieras Partizani shiko live 10 gusht 2023
Bëhet fjalë për futbollistin 22-vjeçar, … Formacioni i javës në Superiore, Luftëtari dhe Skënderbeu bëjnë thuajse gjithë… Superiorja e ka mbyllur javën e 18 të saj, pas pushimeve të dimrit. Një nga surprizat më të mëdha ishte në… “Magjia e dashurisë më e fortë se e urrejtjes”, mënyra si Egbo po i mahnit të… Tirana arriti të fitonte në shifrat 2-1 ndaj Bylisit, ku as këtë herë nuk munguan polemikat. Sidomos për golin e… Publikohet renditja botërore/ Befasi në renditjen e kampionateve, ja vendi ku… IFFHS-ja ka publikuar renditjen e kampionateve më të forta sa i përket vitit që lamë pas. Premier League ka marrë… Mneri e ka me grupin e tifozëve të Tiranës: Të bezdisshëm! Mos të vinë fare, vetëm… Tirana ka arritur të fitojë me rezultatin 2-1 ndaj Bylisit, në stadiumin më të mbushur të kësaj jave në Superiore.
Riga FC II vs Valmieras FK II Rezultati drejtpërdrejt - AiScore Ludogorets Razgrad Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 korrik 2023(Transmetim i drejtpërdrejtë!! ) BATE Borisov Partizani Tiran BATE Borisov
… Artur Dadaj me akuzë të fortë për arbitrin: 100 mijë euro lloto dhe të fitojë… Jan 22, 2020 Drejtori sportiv i Luftëtarit dhe njëkohësisht zëvendës presidenti, Artur Dadaj, nuk është përmbajtur me akuzat… Debati/ Drejtori i Luftëtarit i kthehet Muçës: Ju analistët bëni gjëmën për ekipet… Në emisionin “Rubrika Sportive” është duke u folur për takimin mes Luftëtarit dhe Kukësit. Bluzinjtë kanë befasuar… Arrestohet një futbollist në Korçë, në lokal vendoste baste sportive të… Në Shqipëri është e ndaluar prej disa kohësh vendosja e basteve sportive, falë rregullit dhe ligjit të ri që u… Shumë polemika në fund, Ngo i qeshur: E preka me dorë? Nuk e mbaj mend, por di që… Tirana ka arritur të fitojë me rezultatin 2-1 ndaj Bylisit në një çmenduri të madhe.
[[TV drejtpërdrejt>]] Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17 g 17 qer 2022 — Riga FC II vs Valmieras FK II në Latvian 1.Liga në 2022/06/17, Merrni rezultatin falas për jetën, Ndeshjen më të fundit të
[[TRANSMETO-][[] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 1 1 orë më parë — 7 orë më parë — [[[TV]@@]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 1— Bodo Glimt — Bohemians 1905 27/07 BOD-BOH 03/08 BOH-BOD
GVHR's Freak Friday Discussion Group | Grand Valley Horse R 1 orë më parë — [[[TV]@@]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 1— Bodo Glimt — Bohemians 1905 27/07 BOD-BOH 03/08 BOH-BOD Rijeka Dukagjini/Europa
… E presin te Flamurtari, media italiane për Taiye Taiwo: Çfarë ndodhi me të? Mbaroi… Taye Taiwo po pritet me kureshtje të madhe në Vlorë, ndërsa pritet që t’i bashkohet Flamurtarit. Një lëvizje kjo që… Intervistat/ Sinqeritet i Açkës dhe biseda me gjyqtarin: Më tha se ishte gol, e… Luftëtari ka marrë një pikë të vlefshme në ditën e sotme pasi ka barazuar pa gola ndaj Kukësit. Kjo ndeshje ishte e… Intervistat/ Shpëtim Duro: Ka lojtarë që mendojnë se janë dikushi, … Intervista/ Trajneri i Luftëtarit pas ndeshjes: Kisha strategji për Kukësin, … VIDEO/ Kukësi shpëton paq në Gjirokastër, nuk e mund dot Luftëtarin dhe “hap… E bujshme/ Ndeshja do ndërpritej se e quajtën Gjilanin si të Serbisë, Mezani i ul… Një ngjarje vërtet e veçantë erdhi nga miqësorja që ka zhvilluar skuadra e Gjilanit ndaj ekipit rus të Yenisey… Thyerje e stolave dhe hedhje e lëndëve piroteknike, arrestohen dy tifozë pas… Një ligj e ri ka hyrë prej disa kohësh sa i përket sjelljes së tifozëve në stadiume.
Partizani.Net - Mund te shikoni ndeshjen LIVE Skenderbeu... [Transmetim i drejtpërdrejtë>>>] Valmieras Partizani Tiranë drejtpërdrejt live 10 gusht 2023 Το μόνο που χρειάζεστε για να προκριθείτε είναι
Tre pikët e radhës janë marrë… Intervistat/ Dovedan shpërthen për golin e dytë: U dhanë 4 minuta shtesë, erdhi në… Intervistat/ Egbo pas fitores në sekondë të fundit: Zoti na e dha fitoren, goli i… VIDEO/ Çmenduri e madhe! Tirana fiton në sekondë të fundit, Bylisi proteston i… Tribuna VIP mbushet plot te Tirana-Bylis, nga trajneri i Shqipërisë te …… Ndeshja e sotme mes Tiranës dhe Bylisit ka bërë që në shkallët e stadiumit të mos mungojnë figura të njohura.
(tv drejtpërdrejt) Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17 gush 1 orë më parë — [[Transmeto>>>]] Valmieras Partizani drejtpërdrejt live 10. 0 6 ditë më parë — [[transmetim i drejtpërdrejtë>>>]] Partizani Tiranë
Dëshira është e madhe… U bë telenovelë në Shqipëri, zbulohet ekipi ku po stërvitet Rexhinaldo Rexhinaldo është vënë në kërkim të një klubi të ri këtë muaj, teksa eksperienca e tij me Shakhter Karagandy… Teuta zyrtarizon futbollistin tjetër, e merr një mbrojtës nga kampionati në Bosnje Teuta ka zyrtarizuar afrimin e radhës vetëm pak minuta më parë.
Partizani mund Laçin dhe udhëheq Abissnet SuperiorePartizani mposhti Laçin në stadiumin “Elbasan Arena” me shifrat 1-0. Një penallti në minutat e fundit të pjesës së parë përcaktoi edhe fituesin e kësaj sfide të rëndësishme ndaj dy rivalëve të drejtpërdrejtë për titullin kampion. Skuka u rrëzua në zonë pas një kontakti me lojtarin e Laçit dhe gjyqtari kërkon ndihmën e VAR-it. Pas rishikimit të pamjeve, arbitri kryesor akordon penallti, e cilë shndërrohet në gol nga Skuka në minutën e 44-t.
Sfida e parë ndaj letonezëve, ja në cilin televizion mund të 34 minuta më parë — (SPORT TV<<<<) Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 17 gusht 2023 See more at bet365. [[Shikoni@@]] Europa Dukagjini transmetim