top of page

Student Group

Public·153 members

((TV!!)) Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17.08.2023

7 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT>>>>] Partizani Tiranë Valmieras 2022 17/08/2023 1 orë më parë — 10 orë më parë — Escaldes Partizani transmetim i ...

Të gjitha sjelljet që nuk janë… Sillet në të njëjtën mënyrë si Skënderbeu, Solskjaeri punëson psikolog për… Manchester United ndodhet në vendin e pestë në “Premier League”, ndërsa përgjatë kësaj kohe ka kaluar shumë… Javë angleze për futbollin e Superiores, kryendeshja e “Air Albania” spikat mbi të… Në futbollin e Superiores kemi një javë “angleze” të futbollit nisur nga ngjeshja e kalendarit. Pas dy ndeshjeve të… Tifozët e Skënderbeut me banderolën kundër Partizanit: Profesioni i së shkuarës… Jan 21, 2020 Skënderbeu ka arritur të fitojë me rezultatin 3-2 ndaj Partizanit, në ndeshjen që dhurojë shumë spektakël, gola dhe… Ndryshohet vetëm një paragraf, Libohova tregon zhgënjimin nga ligji i ri i sportit Ligji i ri i sportit ka sjellë vetëm ndryshimin e një paragrafi të një ligji ekzistent që nga viti 1994, i cili ka… Intervistat/ Bregu flet si “vlonjat”: Golat ndaj Partizanit? Asgjë… Dy ndeshjet e radhës të Superiores janë mbyllur atje ku Skënderbeu dhe Laçi kanë fituar takimet e tyre përkatësisht… Intervistat/ Daja e ka me gjykimin: Shihni moviolat e Skënderbeut! 1 rast në favor… Intervistat/ Martini pas humbjes me Laçin: Nxorrëm mësime, Superiorja më mirë të… Intervistat/ Sormani flet pas humbjes: Sikur Telushi ta shënonte penalltinë, për… Intervistat pas ndeshjes/ Cungu: Duhej të reagonim pas humbjes me Tiranës, tani… Debutim më të keq nuk mund të kishte Sormani, te Skënderbeu-Partizani ndodh… Skënderbeu-Partizani 3-1 (Bitri aut' 43', Krasniqi 45'+1', Bregu 83'/ Telushi p 8', Trashi 92') Një debutim… VIDEO/ Ndalet Teuta e Martinit, Turkaj i jep fitoren e parë Laçit në 2020-ën Teuta ka dështur të marrë sot fitoren e parë për vitin 2020 në Superiore.

[[LIVE SPORT@@]>] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërd [TV DREJTPËRDREJT]==]] Valmieras Partizani 2022 10 gusht 2023 [5] In 2017 the team's best scorers were Alvis Dubovs and Niks Savaļnieks, helping

[HD LIVE>>>] Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 6 ditë më parë — [TRANSMETO-][[] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 12 gusht 2023 (SPORT TV>>>) Valmieras Partizani shiko live 10 gusht

[[[SPORT TV==]###]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt 12 g Partizani po përgatitet për ndeshjen e parë të turit të dytë të[[[SOT<<<]=]] Vllaznia Budućnost Podgorica transmetim i drej [[TRANSMETIM I

[Transmetim televiziv!] Partizani Valmieras drejtpërdrejt li | Group 9 gush 2023 — [Shikoni]]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 10 gusht 2023 07. 202 BATE Borisov Partizani Tiranë drejtpërdrejt

ArchivesDisiplina/ Skënderbeu e pëson nga tifozët, Dovedan duhet të lërë stolin për dy… Jan 23, 2020 0 Java e parë e Superiores për vitin 2020 u luajt ditën e martë dhe të mërkurë, por polemikat kanë qenë prezente në… Luftëtari përballet me largimin e radhës, sulmuesi titullar i jep fund qendrimit… Realdo Fili i ka dhënë zyrtarisht fund aventurës së tij me skuadrën e Luftëtarit. Sulmuesi fierak kërkoi largimin… Trajneri të Luftëtarit nuk i harrohet goli ndaj Kukësit: Të dorëzojnë bilbilin, … Luftëtari ka bërë një ndeshje mjaft të mirë ditën e djeshme kundër Kukësit udhëqehës, që këtë vit synon titullin… Zyrtare/ Dinamo shfrytëzon në maksimum merkaton, sjell në Tiranë ish-lojtarin e… Dinamo vazhdon të jetë shumë aktive në këtë merkato dimërore, duke përforcuar dita ditës skuadrën me lojtarë të… Tirana kërkon ndihmë për 100-vjetorin: Do të sjellim logon zyrtare, festa kulmon… Një vit i veçantë është ky për Tiranën, pasi bëhet fjalë për 100-vjetorin e kësaj skuadre.

((tv drejtpërdrejt-)) Partizani Valmieras 2022 17/08/2023 [] [SPORT TV==]###]] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt 12 gusht 2023 Për të analizuar (SPORT TV>>>) Valmieras Partizani shiko live 10 gusht 2023

Bëhet fjalë për futbollistin 22-vjeçar, … Formacioni i javës në Superiore, Luftëtari dhe Skënderbeu bëjnë thuajse gjithë… Superiorja e ka mbyllur javën e 18 të saj, pas pushimeve të dimrit. Një nga surprizat më të mëdha ishte në… “Magjia e dashurisë më e fortë se e urrejtjes”, mënyra si Egbo po i mahnit të… Tirana arriti të fitonte në shifrat 2-1 ndaj Bylisit, ku as këtë herë nuk munguan polemikat. Sidomos për golin e… Publikohet renditja botërore/ Befasi në renditjen e kampionateve, ja vendi ku… IFFHS-ja ka publikuar renditjen e kampionateve më të forta sa i përket vitit që lamë pas. Premier League ka marrë… Mneri e ka me grupin e tifozëve të Tiranës: Të bezdisshëm! Mos të vinë fare, vetëm… Tirana ka arritur të fitojë me rezultatin 2-1 ndaj Bylisit, në stadiumin më të mbushur të kësaj jave në Superiore.

Riga FC II vs Valmieras FK II Rezultati drejtpërdrejt - AiScore Ludogorets Razgrad Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 korrik 2023(Transmetim i drejtpërdrejtë!! ) BATE Borisov Partizani Tiran BATE Borisov

… Artur Dadaj me akuzë të fortë për arbitrin: 100 mijë euro lloto dhe të fitojë… Jan 22, 2020 Drejtori sportiv i Luftëtarit dhe njëkohësisht zëvendës presidenti, Artur Dadaj, nuk është përmbajtur me akuzat… Debati/ Drejtori i Luftëtarit i kthehet Muçës: Ju analistët bëni gjëmën për ekipet… Në emisionin “Rubrika Sportive” është duke u folur për takimin mes Luftëtarit dhe Kukësit. Bluzinjtë kanë befasuar… Arrestohet një futbollist në Korçë, në lokal vendoste baste sportive të… Në Shqipëri është e ndaluar prej disa kohësh vendosja e basteve sportive, falë rregullit dhe ligjit të ri që u… Shumë polemika në fund, Ngo i qeshur: E preka me dorë? Nuk e mbaj mend, por di që… Tirana ka arritur të fitojë me rezultatin 2-1 ndaj Bylisit në një çmenduri të madhe.

[[TV drejtpërdrejt>]] Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17 g 17 qer 2022 — Riga FC II vs Valmieras FK II në Latvian 1.Liga në 2022/06/17, Merrni rezultatin falas për jetën, Ndeshjen më të fundit të

[[TRANSMETO-][[] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 1 1 orë më parë — 7 orë më parë — [[[TV]@@]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 1— Bodo Glimt — Bohemians 1905 27/07 BOD-BOH 03/08 BOH-BOD

GVHR's Freak Friday Discussion Group | Grand Valley Horse R 1 orë më parë — [[[TV]@@]] Valmieras Partizani transmetim i drejtpërdrejtë 1— Bodo Glimt — Bohemians 1905 27/07 BOD-BOH 03/08 BOH-BOD Rijeka Dukagjini/Europa

… E presin te Flamurtari, media italiane për Taiye Taiwo: Çfarë ndodhi me të? Mbaroi… Taye Taiwo po pritet me kureshtje të madhe në Vlorë, ndërsa pritet që t’i bashkohet Flamurtarit. Një lëvizje kjo që… Intervistat/ Sinqeritet i Açkës dhe biseda me gjyqtarin: Më tha se ishte gol, e… Luftëtari ka marrë një pikë të vlefshme në ditën e sotme pasi ka barazuar pa gola ndaj Kukësit. Kjo ndeshje ishte e… Intervistat/ Shpëtim Duro: Ka lojtarë që mendojnë se janë dikushi, … Intervista/ Trajneri i Luftëtarit pas ndeshjes: Kisha strategji për Kukësin, … VIDEO/ Kukësi shpëton paq në Gjirokastër, nuk e mund dot Luftëtarin dhe “hap… E bujshme/ Ndeshja do ndërpritej se e quajtën Gjilanin si të Serbisë, Mezani i ul… Një ngjarje vërtet e veçantë erdhi nga miqësorja që ka zhvilluar skuadra e Gjilanit ndaj ekipit rus të Yenisey… Thyerje e stolave dhe hedhje e lëndëve piroteknike, arrestohen dy tifozë pas… Një ligj e ri ka hyrë prej disa kohësh sa i përket sjelljes së tifozëve në stadiume.

Partizani.Net - Mund te shikoni ndeshjen LIVE Skenderbeu... [Transmetim i drejtpërdrejtë>>>] Valmieras Partizani Tiranë drejtpërdrejt live 10 gusht 2023 Το μόνο που χρειάζεστε για να προκριθείτε είναι

Tre pikët e radhës janë marrë… Intervistat/ Dovedan shpërthen për golin e dytë: U dhanë 4 minuta shtesë, erdhi në… Intervistat/ Egbo pas fitores në sekondë të fundit: Zoti na e dha fitoren, goli i… VIDEO/ Çmenduri e madhe! Tirana fiton në sekondë të fundit, Bylisi proteston i… Tribuna VIP mbushet plot te Tirana-Bylis, nga trajneri i Shqipërisë te …… Ndeshja e sotme mes Tiranës dhe Bylisit ka bërë që në shkallët e stadiumit të mos mungojnë figura të njohura.

(tv drejtpërdrejt) Partizani Valmieras drejtpërdrejt 17 gush 1 orë më parë — [[Transmeto>>>]] Valmieras Partizani drejtpërdrejt live 10. 0 6 ditë më parë — [[transmetim i drejtpërdrejtë>>>]] Partizani Tiranë

Dëshira është e madhe… U bë telenovelë në Shqipëri, zbulohet ekipi ku po stërvitet Rexhinaldo Rexhinaldo është vënë në kërkim të një klubi të ri këtë muaj, teksa eksperienca e tij me Shakhter Karagandy… Teuta zyrtarizon futbollistin tjetër, e merr një mbrojtës nga kampionati në Bosnje Teuta ka zyrtarizuar afrimin e radhës vetëm pak minuta më parë.

Partizani mund Laçin dhe udhëheq Abissnet SuperiorePartizani mposhti Laçin në stadiumin “Elbasan Arena” me shifrat 1-0. Një penallti në minutat e fundit të pjesës së parë përcaktoi edhe fituesin e kësaj sfide të rëndësishme ndaj dy rivalëve të drejtpërdrejtë për titullin kampion. Skuka u rrëzua në zonë pas një kontakti me lojtarin e Laçit dhe gjyqtari kërkon ndihmën e VAR-it. Pas rishikimit të pamjeve, arbitri kryesor akordon penallti, e cilë shndërrohet në gol nga Skuka në minutën e 44-t.

Sfida e parë ndaj letonezëve, ja në cilin televizion mund të 34 minuta më parë — (SPORT TV<<<<) Partizani Valmieras transmetim i drejtpërdrejtë 17 gusht 2023 See more at bet365. [[Shikoni@@]] Europa Dukagjini transmetim

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Get in touch

Contact us to learn more about Alamo FC and why you should be a part of it.

Version 2A -Alamo_edited_edited.png
  • Instagram
  • Facebook
251.377.3114

©2022 by Alamo FC. Proudly created with Wix.com

bottom of page